Թուլումբա

Ի դեպ, եթե շատ եք թուլումբա պատրաստել, ապա կարող եք սառնարանում պահել՝ բայց առանց սննդային թաղանթով կամ փաթեթով ծածկելու, որպեսզի շնչեն 🙂

 

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, բոլոր բաղարդրատոմսերը կարող եք գտնել մեր կայքում, իսկ կոնկետ ի՞նչ բաղադրատոմս է Ձեզ անհրաժեշտ 🙂

  1. Sireli shef xoharar amusnus het chat uchadrutyamb hetevetsinq dzer baxadratomsin
    Dzer nkari medj xmore kartses miqitch djrike é isk mere chat pind er
    Dzer tulumbanere tmblik en isk mer tchoratsats yev tchein urtchum
    Fransiakan churros -neri pes er
    Mi xosqov amen intch vat er

  2. Sireli shef xoharar amusnus het chat uchadrutyamb hetevetsinq dzer baxadratomsin
    Dzer nkari medj xmore kartses miqitch djrike é isk mere chat pind er ?
    Dzer tulumbanere tmblik en isk mer tchoratsats yev tchein urtchum ?
    Fransiakan CHURROS -neri pes er

    Mi xosqov amen intch vat er
    Chat em sirum tulumba yev anhamber spasum ei yerb kverdjatsnenq , bayts tsavoq hiastaputyun apretsi ?

    1. Բարև Ձեզ Յանա ջան: Հնարավոր է՝ չեք պահպանել չափաքանակը, քանի որ հակառակ դեպքում պետք է ստացվեր փափուկ և թմբլիկ թուլումբա 🙂

    1. Անի ջան, եփված վիճակում պետք չէ սառցախցիկ տեղափոխել: Կարող եք պահել սառնարանում, բայց առանց սննդային թաղանթով ծածկելու: 🙂

        1. Բարև Ձեզ, ցավոք, այդ բաղադրատոմսը մենք չունենք:

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Սոնա: Եթե չունեք ատամնավոր գլխադիր, ապա փոխարենը կարող եք սննդային հաստ պոլիէթիլենային տոպրակի մեջ լցնել խմորը, ապա անկյունում անցք բացել ու այդպես փորձել պատրաստել: Ճիշտ է, այդպես չեք ստանա այն պատկերը, որն անհրաժեշտ է, բայց ինչ-որ չափով մոտ կլինի:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *