Շերտավոր խմոր

Ավելացնենք, որ շերտավոր խմոր թխելիս պետք է ջեռոցը տաքացնել 220 աստիճան, քանի որ ավելի ցածր ջերմաստիճանում կարագը հալչում ու դուրս է հոսում, և խմորը չոր է ստացվում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Barev dzez ,shat shnorhakalutyun manramasn cucabrelu hamar, isk 6 angam grtnakel@ chisht e grvac,sovorabar 3 angam en anum,miguc e tpagrakan sxal e?.

    1. Բարև Ձեզ Աննա ջան, շնորհակալ ենք, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը: Լավ արդյունքի հասնելու համար, պետք է 6 անգամ գրտնակեք 🙂

        1. Բարև Ձեզ Հասմիկ ջան, ջուրը պետք է գոլ լինի 🙂

  2. barev dez es mi ban chhaskaca 6 angam grtnakei miangamic te sarnaran texapoxelov krknel mekel qani gund e linum ev motavorapes inch chapsi xntrum em greq

    1. Բարև Ձեզ: Խմորը պետք է 6 անգամ գրտնակեք սառնարանից հանելուց հետո, իսկ այս քանակության բաղադրիչներով ստացվում է մեկ գունդ խմոր 🙂

    1. Շնորհակալ ենք Ձեզ, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂

  3. Barev dez shnurhakalutyun xmor@ nerkayacnelu hamar bayc es el harc unem, irar hetevic 6 angam grtiakenq

    1. Բարև Ձեզ Հայկուշ ջան, այո, պետք է իրար հետևից 6 անգամ գրտնակեք 🙂

    1. Բարև Ձեզ Ինեսա ջան, այո, կարող եք փոքր շերտեր դարձնել 🙂

    1. Շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ հետևում եք մեզ 🙂

  4. Barev dzez knereq vor bacum pakum enq miayn grtnakum enq te karagel enq qsum knereq isk gata lav kstacvi es el em shnorhakal dzer ejic shat hetaqrqir baxadratomser eq texadrum

    1. Բարև Ձեզ, ոչ միայն գրտնակում եք, կարագապատել պետք չէ: Այո, շատ լավ գաթա կստացվի, կարող եք փորձել 🙂

  5. shogik barev dez sat ha4eli e kardal der baxadratomsern isk ayd sertavor xmorov kareli e nopoleon txel

    1. Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև ՛՛Նապոլեոն՛՛ պատրաստել, յուրահատուկ համ կունենա 🙂

      1. Batev dez,mi harc el es unem,xmorin karag qseluc heto 6 angam grtnakum enw aranc sarnaran dnelu,naxapes shnorhakal em

        1. Բարև Ձեզ, այո պետք է հենց այդպես անել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, պետք է ոչ շատ բարակ, ոչ էլ հաստ շերտ ստանաք 🙂

    1. Բարև Ձեզ Աննա ջան, կարող եք պատրաստել ցանկացած ուտեստ կամ թխվածք, որը պատրաստվում է շերտավոր խմորով: Ահա այստեղ կարող եք գտնել Ձեր նախընտրած բաղադրատոմսերը՝
      http://www.cooks.am/?relation=any&s=%D5%B7%D5%A5%D6%80%D5%BF%D5%A1%D5%BE%D5%B8%D6%80+%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80%D5%B8%D5%BE&level=&serving=&timeneeded=&post_type=post

  6. aranc ttvi- qacakh, kitronattu kam esencia- lav kgmor cheq karogh stanal. isk aranc dzvi deghnuci papuk chi lini.

    1. Բարև Ձեզ, հարգելի մասնակից, մենք ունենք շերտավոր խմորի տարբեր բաղադրատոմսեր, որոնք պարունակում են տարբեր բաղադրիչներ և ունեն պատրաստման միմյանցից տարբեր բաղադրատոմսեր: Ահա այստեղ կարող եք գտնել Ձեզ առավել դուր եկած բաղադրատոմսերը՝
      http://www.cooks.am/%D5%B7%D5%A5%D6%80%D5%BF%D5%A1%D5%BE%D5%B8%D6%80-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80-%D5%A1%D5%BC%D5%A1%D5%B6%D6%81-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80%D5%AB%D5%B9%D5%AB/
      http://www.cooks.am/%D5%A1%D6%80%D5%A1%D5%A3-%D5%B7%D5%A5%D6%80%D5%BF%D5%A1%D5%BE%D5%B8%D6%80-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80/

  7. Batev dzez mi ban eli harcnem,es xmor@ moracel ei vor gol jrov piti anei,karoxa chstacvi,shnorhakal em kanxav

  8. Տվյալ խմորը կարող եմ պահել սառնախցիկում? Շնորհակալ եմ կանխավ.

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *