Շոկոլադե բիսկվիթ տորթի համար

Ի դեպ, որպեսզի բիսկվիթը հավասար շերտերի բաժանենք,  կարող ենք սովորական թել վերցնել. սկզբում դանակով բիսկվիթի պարագծով մեկ կտրվածք ենք անում, թելն այդ կտրվածքի մասով անցկացնում ենք և քաշում։ Արդյունքում հավասար և կոկիկ շերտեր ենք ստանում։ Շատ համեղ շոկոլադային բիսկվիթ, որը կարող ենք պատել ցանկացած կրեմով 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Բարև Ձեզ, մեկ հարց ունեմ, եթե օսլան փոխարինենք եգիպտացորենի օսլայով, խմորը չի ստացվի?

  2. Բարև Ձեզ, մի հարց ունեմ. եթե եգիպտացորենի օսլա օգտագործենք, խմորը չի ստացվի?

    1. Բարև Ձեզ Գայանե ջան, քանի որ քանակությունը քիչ է կարող եք նաև եգիպտացորենի օսլա օգտագործել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, կարագով զանգվածը լցնում ենք հունցած խմորի մեջ և արագորեն խառնում ենք մինչև համասեռ զանգված ստանանք 🙂

  3. Barev dzez, aseq xndrum em, karagi u jri xarnurdy taq, sary, te gol vichakum enq avelacnelu xmorin

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք հենց գոլ վիճակով ավելացնել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *