Շոկոլադով եվ մեղրով տորթ

Ի տարբերություն դասական մեղրով տորթի՝ մեղրի համն այնքան էլ շեշտված չէ, այլ լրացված է շոկոլադի համով: Ստացվում է համեղ ու համաչափ համով սքանչելի տորթ:

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Շնորհակալություն բախադրատոմսի համար: Սակայն, ցանկալի կլիներ, որ այդքան մանրամասը նկարագրեիք 12-րդ քայլը՝ շոկոլադով սերուցքի կրեմը, քանի որ մի քիչ անծանոթ է այն Հայաստանի պայմաններում:

    1. Sericqe taqacnum eq, lcnum shokoladi vra apa xarnum vor stacvi miaser zangvac, dnum eq sarnaran vor sarchi, ayn pndanum e, erb pndana harum eq harichov ev avelacnum eq Nutella

    1. Սիրելի Մարինե, եթե սերուցքը չի պարունակում խառնուրդներ, ապա այն կարելի է հարել միայն սկսած 33% յուղայնությունից (իհարկե, այն պետք է սառը լինի և ցանկալի է շաքարավազով հարել)։
      Իսկ եթե հատուկ հարելու համար նախատեսված սերուցքներից է (այն տուփով սերուցքներից, որոնք այժմ վաճառվում են սուպերմարկետներում, սովորաբար վրան նկարված է լինում հարած սերուցք), ապա այդ դեպքում կարող է և ավելի ցածր յուղայնություն ունենալ, քանի որ դրանք արդեն իսկ պարունակում են կայունացնող նյութեր և շատ ավելի հեշտ են հարվում: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *