Սուրճ գլյասե

Ի դեպ, սուրճ գլյասե պատրաստելիս, ցանկության դեպքում կաթը կարող եք ջրով փոխարինել 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Եթե սուրճ խմում եք, ապա կարող եք խմել ցանկացած տարիքում 🙂

    1. 3 կտոր շաքարը 15 գր է, որը մոտավորապես 1,5 թ/գդ է:

    1. Բարև Ձեզ հարգելի Անահիտ: Գլյասե պատրաստելու համար ճիշտ է կաթ օգտագործեք, քանի որ խտացրած կաթն ավելի քաղցր է և թանձր, ուստի արդյունքն այլ կլինի: Փորձեք պատրաստել կաթով 🙂

    1. Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև այդպես փորձել, շատ հետաքրքիր համ կստացվի 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *