Սրճային տորթ

Ամանորին կարող ենք պատրաստել նաև շատ համեղ սրճային տորթ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Նկարում պատկերվածա, որ հարիչով ենք հարում, դուք գրել եք, որ խառնում ենք․․․Մեկ էլ ինչքա՞ն ժամանակ ենք հարում, խմորն էլ ինչպես հասկացա շատ ջրիկա լինում, էդպես պետքա լինի՞։

    1. Բարև Ձեզ, սկզբում պետք է հարեք, այնուհետև խառնեք: Այո, խմորը միջին պնդության պետք է լինի, որպեսզի օդեղեն ստացվի 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *