Տորթ բանանով և սուֆլեով

Ի դեպ, մանկական միջոցառումների համար նույնպես կարելի է պատրաստել տորթ բանանով և սուֆլեով , միայն թե գինին պետք է փոխարինել խնձորի հյութով 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից: Ժելատինը դոնդողաստեղծ նյութ է, որով պատրաստվում են տարբեր ուտեստներ՝ ժելե, պուդինգ, սուֆլե, և այլն: Այն ունի սպիտակ կամ դեղնավուն փոշու տեսք: Իսկ ժելեն արդեն ժելատինով, մրգերի կամ հատապտուղների հյութերով պատրաստված զանգված է:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *