Աղցան Թաբուլե

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Աղցան թաբուլե 1

Խորհուրդներ թաբուլե պատրաստողներին.

  • Եթե ջուրը 30 րոպեով լրիվ չի գոլորշիանում, բլղուրը պետք է լցնել ցանցի կամ մաղի մեջ, որպեսզի ավելորդ հեղուկը հոսի:
  • Աղցանին կարելի է ավելացնել նաև այլ բանջարեղեն, օրինակ՝ սոխ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *