Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Գազարով և կաթնաշոռով խորտիկ-տորթ

Այս խորտիկի առավելությունն այն է, որ կարող եք տոնական առիթից 1 օր առաջ պատրաստել։ Բլիթները կարող եք պատրաստել տարբեր բանջարեղենով. օրինակ ոլոռ, բրոկկոլի, դդում, դդմիկ, սունկ։ Այս խորտիկի հետ  համահունչ կլինի սպիտակ գինի մատուցել։ Գեղեցիկ ձևավորված ամանորյա սեղան և բարձր տրամադրությունն ապահովված է 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *