Դեղձով աղանդեր

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Դեղձով աղանդեր

Ավելի արտահայտված համ ստանալու համար նախապես թրջում ենք դեղձի կտորները կիտրոնի հյութով և շաքարավազով պատրաստված սիրոպի մեջ, ապա վրան լցնում գինին 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Խոհանոցում ցանկացած նորարարություն ողջունելի է: Փորձեք խնձորով կամ նարինջով տարբերակը և կիսվեք մեզ հետ Ձեր տպավորություններով: )

    2. Նելլի ջան խնդրում եմ նշեք Ձեր էլ.փոստի հասցեն, որպեսզի մենք կարողանանք Ձեզ ուղարկել մեր խոստացված խմորի պատրաստման եղանակները 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *