Խորոված – գրիլ հավի մսից

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Խորոված - գրիլ հավի մսից

Ի դեպ, կարելի է խորովածները նաև ջեռոցում պատրաստել՝ ցանցի վրա և գրիլ ռեժիմում: Եթե ջեռոցում եք պատրաստելու, ապա պետք է մի քանի ժամ առաջ փայտիկները ջրում թողնեք, որպեսզի դրանք ջեռոցում չվառվեն 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *