Խտացրած կաթ 15 րոպեում

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Խտացրած կաթ 15 րոպեում

Խտացրած կաթը շատ հարմար է պատրաստել այն ժամանակ, երբ որևէ բաղադրատոմսում առկա է այդ բաղադրիչը, սակայն չունենք։ Խանութ իջնելու փոխարեն կարող ենք ինքներս պատրաստել այն 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Knereq isk xtacrac kati baxadratomsum karag@ shat chi artyoq? Ev kareli e miqichel vanilin gcel? Naxoroq shnorhakalutun

    1. Վանիլին, իհարկե, կարող եք գցել: Իսկ կարագի քանակությունը տվյալ բաղադրատոմսում 200գրամ է, սակայն շատ դեպքերում պատրաստում են 15-30 գրամ կարագով և կրկին շատ լավ է ստացվում 🙂

  2. Իսկ սա հենց եփած խտացրած կաթն է,, այսինքն մրջնի բույն պատրաստելու համար կարող եմ սա ավելացնել, թե պետքա այլ գործողություններ անել

    1. Գրեթե նույնն է, բայց այստեղ օգտագործեք 200 գր կաթ 🙂

    1. Շաքարակալման համար կարող է լինել 2 հիմնական պատճառ՝
      – շաքարավազի որակը, փորձեք մյուս անգամ շաքարի փոշիով պատրաստել
      – հնարավոր է չափից ավել եք եփել կամ ուժեղ կրակի վրա: Ցանկալի է եփել միջին կրակի վրա և եռալուց հետո 10 րոպեից ոչ ավել:

  3. Բարև Ձեզ, ես փորձեցի, բայց չստացվեց ((…ինձ թվում է կարագի քանակը շատ է: Ամեն դեպքում շնորհակալություն

    1. Բարև Ձեզ Ալլա ջան, իսկ կոնկրետ ինչը չստացվեց: Կարագի քանակությունը ճիշտ է, սակայն հնարավոր է` կարագի որակից լինի խնդիրը:

    1. Բարև Ձեզ, երկու տարբերակ կա, կամ մի փոքր ավել եփել, կամ ավելացնել կարամելացված շաքարավազ 🙂

        1. Սիրելի Ռուզան, սոդան, իսկապես, հաճախ օգտագործվում է ավելի մուգ երանգ ստանալու համար: Այդ նույն սկզբունքով են պատրաստվում նաև գերմանական հայտնի գարեջրի խորտիկները: Սակայն պետք է շատ զգույշ լինել, և շատ սոդա չավելացնել, քանի որ այն անմիջականորեն կարող է ազդել համի վրա:

    1. Ուրաշ ենք, որ հավանեցիք, սիրելի Ռուզան 🙂

  4. Դուք այս բաղադրատոմսը թարգմանել եք մեկ այլ կայքից, բայց մի բան շփոթել եք. էնտեղ 200գր. կարագի փոխարեն 20 գրամ է, դրա համար էլ ինձ մոտ ամբողջովին կարագով պատվեց ու չստացվեց (((

    1. Ներողություն ենք խնդրում վրիպակի համար: Դուք միանգամայն ճիշտ էիք: Այն արդեն ուղղվել է:

  5. ես ուզում եմ պատրաստել ուղղակի չգիտեմ տնական կարագով կլինի

    1. Սիրելի Մերի, կարծում ենք՝ հիանալի կստացվի։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *