Կարամելացված տանձով կարկանդակ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կարամելացված տանձով կարկանդակ

Կարկանդակը պատրաստվում է Տարթ տատենի սկզբունքով. այսինքն ջեռոցից հանելուց անմիջապես հետո շրջում ենք։ Այսպիսի կարկանդակներ ավելի հաճախ պատրաստում են խնձորով, սալորով կամ ծիրանով` նախապես կարամելիզացնելով թավայի մեջ։ Տանձը նույնպես հրաշալի է համադրվում կարամելի հետ։ Կարկանդակի խմորը նույնպես շատ հետաքրքիր է. համեմունքների շնորհիվ այն մի թեթև կծու, բայց միաժամանակ նրբահամ է ստացվում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *