Նրբերշիկով բուլկի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Նրբերշիկով բուլկի

Պատրաստեցինք համեղ բուլկի 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև այդպես փորձել 🙂

        1. Անի ջան, աղն ավելացրեք ըստ ճաշակի 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է կարագ օգտագործեք, բայց կարող եք նաև ձեթով պատրաստել 🙂

  1. Բարև Ձեզ, ո՞ր խմորիչի մասին է խոսքը թաց , թե չոր։ Շնորհակալություն

    1. Բարև Ձեզ: խոսքը թարմ, ոչ չորացված խմորիչի մասին է:

  2. Ես դրոժով խմորների մեջ միմտ 1 գդալի չափով շաքարավազ եմ լցնում, քանի որ այն ավելի է ակտիվացնում դրոժները

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *