Ուզբեկական փլավ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ուզբեկական փլավ

Ուզբեկական փլավի համար պետք է վերցնենք այնպիսի բրինձ, որ եփվելուց հետո չկպնի իրար: Փլավն ավելի լավ է մատուցել բանջարեղենային աղցանի (լոլիկով, վարունգով և սոխով) և թեյի հետ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Զիրան համեմունք է, որը վաճառվում է յուրաքանչյուր սուպերմարկետում կամ համեմունքների խանութում 🙂

        1. Դա այլ համեմունք է, սակայն այն օգտագործվում է այլ փլավների մեջ 🙂

    1. Այո, բայց հատիկավոր տարբերակով: Իսկ չամանը նույն զիրան է, սակայն աղացած 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *