Չիպս միկրոալիքային վառարանում

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Չիպս միկրոալիքային վառարանում

Թեև տվյալ բաղադրատոմսում չիպս պատրաստելիս որպես համեմունք օգտագործել ենք աղ և պապրիկա, սակայն ոչինչ չի խանգարում, որ ըստ ճաշակի ավելացնենք կամ պակասեցնենք համեմունքները 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, պապրիկան կարմիր տաքդեղից պատրաստված համեմունք է, որը լայնորեն օգտագործվում է իսպանական, մեքսիկական, գերմանական ազգային ուտեստների պատրաստման մեջ: Բաց վարդագույն պապրիկան կծու է լինում, իսկ մուգ կարմիրն աչքի է ընկնում իր հաճելի համով 🙂

  1. Dear Chef,some of your receipts dose not match with the pictures.
    For Example you post it How to make a potato chips in the microwave.
    In the glass bowl you have a different chip’s,and a final result you have a bag of chips from the store,you opend it and transfer to the wood plate.
    Your chips in the wood plate,dose not look like ,you made it in the microwave.
    I am a chef too,I can tell the different.

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *