Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Ջեռեփուկ կարտոֆիլով և մսային լցոնով

Պետք է նշել, որ պատրաստի ջեռեփուկը, հավասար կտորներով չենք կարող կտրատել. այսպիսի ուտեստի համար դա նորմալ է։ Եթե թողնենք սառչի, հավասար կարող ենք կտրել, բայց, իհարկե, այն ավելի լավ է տաք վիճակում մատուցել 🙂
Ի դեպ, նմանատիպ ջեռեփուկ պատրաստելու այլընրանքային տարբերակ կարող է հանդիսանալ մսի փոխարեն թարմ շամպինիոնով լցոնը:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *