Սպանախով և յոգուրտով տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սպանախով և յոգուրտով տորթ

Սպանախով տորթի առանձնահատկությունն այն է, որ բիսկվիթի բաղադրության մեջ ներկանյութեր չկան, իսկ կանաչ գույնը ստացվում է սպանախի շնորհիվ, ինչի համն, ի դեպ, չի էլ զգացվում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *