Սրճային տորթ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սրճային տորթ

Ամանորին կարող ենք պատրաստել նաև շատ համեղ սրճային տորթ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Նկարում պատկերվածա, որ հարիչով ենք հարում, դուք գրել եք, որ խառնում ենք․․․Մեկ էլ ինչքա՞ն ժամանակ ենք հարում, խմորն էլ ինչպես հասկացա շատ ջրիկա լինում, էդպես պետքա լինի՞։

    1. Բարև Ձեզ, սկզբում պետք է հարեք, այնուհետև խառնեք: Այո, խմորը միջին պնդության պետք է լինի, որպեսզի օդեղեն ստացվի 🙂

  2. Ալյուրը նշվածից մեկ անգամ ավել է պետք լցնել:
    Կրեմը՝ որպեսզի կրեմը չկտրվի և լավ ստացվի սուրճը խառնեք շաքարի փոշու հետ և եփեք մարմանդ կրակի վրա շի քիչ կաթով, սառելուց հետ քիչ քիչ ավելացրեք կարագին։ 3 գդալ սուրճով դառն է ստացվում կրեմը, կարող եք 2 գդալ սուրճը համատեղել 1 գդալ կապուչինոյով։

    1. Սիրելի Մարի, թխման ժամանակահատվածը կախված է ջեռոցի տեսակից։ Պատրաստ լինելը կարելի է պարզել փայտիկի օգնությամբ, երբ դրա վրա խմորի հետքեր այլևս չեն լինի։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *