Տորթ Ռաֆաելլո

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ Ռաֆաելլո

Տորթ Ռաֆաելլոյի համար կարելի է սովորական բիսկվիթներ պատրաստել, բայց կարագով և օսլայով. օսլան բիսկվիթներն ավելի նուրբ է դարձնում, իսկ կարագը` «հյութեղ»։ Այսպիսի բիսկվիթն, ըստ էության, հյութով ցողելու անհրաժեշտություն չի զգում, բայց եթե սիրում եք հյութալի տորթեր, ապա կարող եք նաև ցողել։ Սպիտակ շոկոլադի փոխարեն կարելի է նաև խտացրած կաթ օգտագործել, բայց շոկոլադով ավելի համեղ կստացվի 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Իսկ կարելի է բիսկվիթը պատրաստել պղնձե կաթսայով, գազօջախի վրա? Նախապես շնորհակալություն

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք նաև այդպես պատրաստել, սակայն կաթսան պետք է բուսայուղապատեք և վրան յուղաթուղթ դնեք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *