ագար-ագար

թարգմանություն՝ на русском - агар-агар, in English - agar-agar

Ագար-ագար՝ դոնդողաստեղծ նյութ, որը ստացվում է կարմիր ջրիմուռներից:
Վաճառվում է խոշոր սուպերմարկետներում և համեմունքների մասնագիտացված խանութներում:
Ագարով պատրաստված աղանդերը շատ նման է ժելեին, սակայն չի հալչում սենյակային ջերմաստիճանում: Այն հալչում է 70 աստիճանում և, ի տարբերություն ժելատինի, անպայման եռացվում է պատրաստման ընթացքում:
Բաղադրատոմսերում ագար-ագարը կարելի է փոխարինել ժելատինով՝ 1:3 կամ 1:4 հարաբերությամբ, սակայն ստացված դոնդողը հարկ կլինի պահել սառնարանում:

կաթնաշոռային-ժելե-1
Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադով ու ընկույզով պահքային տորթ
tort-muss
Տորթ – մուսս
marmelad-jemic
Մարմելադ ջեմից
nrbaham-zefir
Նրբահամ զեֆիր
Ամանորյա ”Թռչնի կաթ”
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Ծիրանով տորթ
Տորթ «Դելիկատ» նարնջով
Տորթ «Թռչնի կաթ»
Թխվածք «Կոնկորդ»
Տորթ «Թռչնի կաթ»
12...