ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Տոնական-թխվածքաբլիթ-1
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Ամանորյա-տորթ-1
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Անգլիական-պիրոգ-1
Անգլիական պիրոգ
Նարինջով-մաֆիններ-1
Նարինջով մաֆիններ
Վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ
Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1
Մսով ու պանրով պիրոգ
Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1
Մեղրով թխվածքաբլիթներ
Մեղրով-եփովի-տորթ-1
Մեղրով եփովի տորթ
Թխվածքաբլիթ Ակնթարթ
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
...10...2021...30...