ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրաստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

շոռաբլիթներ-1
Շոռաբլիթներ բալի սոուսով
դդմիկով-բլիթներ-1
Դդմիկով ու մսով բլիթներ
թխվածքաբլիթ-տրյուֆել-1
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
համբուրգերի-հաց-1
Հաց համբուրգերի համար
նուտելլա 1
Նուտելլա տան պայմաններում
գազարով տորթ 1
Գազարով տորթ
կակաչի-սերմով-տորթ-1
Արագ տորթ կակաչի սերմով ու կոկոսի քերուկով
բիսկվիթ-1
Նրբահամ բիսկվիթ
ազնվամորիով բիսկվիթ-1
Կաթնաշոռով ու ազնվամորիով բիսկվիթ
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով
խնձորով պիրոգ
Խնձորով ու մերենգայով պիրոգ
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ եփովի կրեմով
...56...10...