աղ

աղԱղ = соль = salt
Կերակրի աղը շատ կարևոր բաղադրիչ է ուտեստների համեղության համար, սակայն այն չի կարելի չարաշահել, քանի որ աղի ավելցուկն օրգանիզմում բերում է մի շարք հիվանդությունների:

Այն համարվում է նաև համի ուժեղացուցիչ:

Կերակրի աղի ամենատարածված տեսակներն են՝

  • Մանր կերակրի աղ
  • Խոշոր կերակրի աղ
  • Յոդացված կերակրի աղ
  • Ծովային կերակրի աղ
  • Համեմված կերակրի աղ

Աղը վաճառվում է ցանկացած մթերային խանութում:

Գտեք ստորև բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվում է աղ:

չինական թխվածքաբլիթներ
Չինական թխվածքաբլիթներ՝ գուշակությամբ
հավի կոտլետներ
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
վարսակով թխվածքաբլիթներ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
դասական պանրային սոուս
Դասական պանրային սոուս
արագ ռուլետ
Արագ ռուլետ
գրպանիկներ հավի մսով ու սնկով
Գրպանիկներ՝ հավի մսով ու սնկով
Քլաբ սենդվիչ
Քլաբ-սենդվիչ
Պրոֆիտրոլներ հավի կծու աղցանով
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
Արագ պիցցա թավայի մեջ
կարմիր լոբով սոուս
Կարմիր լոբով սոուս
Սմբուկով և լոլիկով խորտիկ
Ձկնապուր իշխանով
12...10...