կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

ժելեով-տորթ-1
Կիվիով ու ժելեով տորթ
ձողիկներ-1
Խտացրած կաթով ձողիկներ
մսով-սկիրլի-1
Մսով «Սկիրլի»
սերուցքային-կրեմ-1
Սերուցքային կրեմ
խոզապուխտով-սպագետտի-1
Սպագետտի պանրով ու խոզապուխտով
կիտրոնի-դեսերտ-1
Կիտրոնի դեսերտ
վաֆլե-տորթ-1
Վաֆլե տորթ խտացրած կաթով
ելակով-տորթ-1
Մուսսով ելակով տորթ
Հավով-ու-կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
ձվածեղ-1
Ձվածեղ «Մանկություն»
շպեցլե-1
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով
կրեմ-1
Անուշահյութով կրեմ
12...10...