կարագ

Կարագ = сливочное масло = butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

հավի կոտլետներ
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
պիրոգ բասբուսա
Պիրոգ «Բասբուսա»
վարսակով թխվածքաբլիթներ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
դասական պանրային սոուս
Դասական պանրային սոուս
Խնձորով պիրոգ
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
Պրոֆիտրոլներ հավի կծու աղցանով
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
Մսային բաց պիրոգ
Հաղարջով պիրոգ
Արագ Աղցան Միմոզա
Տորթ «Կրակե հովազ»
Տորթ “Կանացի քմահաճույք”
Բուլկի-պարուրակներ
12...10...