կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

կաթնաշոռով-պիրոգ-1
Կաթնաշոռով ու բալով պիրոգ
բալով-կրամբլ-1
Բալով ու նուշով կրամբլ
խնձորով-թխվածք-1
Խնձորով թխվածք
վարսակով-թխվածքաբլիթներ-1
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
բալով-կարկանդակ-1
Բալով կարկանդակ
կարամելային-տորթ-1
Կարամելային տորթ խնձորով
ելակով-տարտալետկաներ-1
Ելակով տարտալետկաներ
կոկոսով-թխվածք-1
Կոկոսով թխվածք
ելակով-բուլկիներ-1
Ելակով բուլկիներ
ելակով-քափքեյք-1
Ելակով քափքեյք
Ելակով տորթ պաննա կոտտայով
ելակով-կարկանդակ-1
Ելակով կարկանդակ
12...10...