կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Տորթ-Թռիչք-1
Տորթ «Թռիչք»
Ամանորյա-նախուտեստ-1
Ամանորյա նախուտեստ
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք
Տոնական-թխվածքաբլիթ-1
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Ամանորյա-տնակ-1
Ամանորյա տնակ
Ամանորյա-տորթ-1
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Սնկով-ժուլյեն-1
Սնկով ժուլյեն
Նարինջով-մաֆիններ-1
Նարինջով մաֆիններ
Կանաչ-կարագ-1
Կանաչ կարագ
12...10...