կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

համեղ-տոնածառ
Համեղ տոնածառ
ռուլետանման-թխվածքաբլիթներ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
կրեմ-մուսլին
Կրեմ «Մուսլին»
պանրով ձողիկներ
Պանրե ձողիկներ
մեղրով իրիս
Մեղրով իրիս
կիտրոնով-կարկանդակ-1
Կիտրոնով կարկանդակ
թխվածքաբլիթ-տրյուֆել-1
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
համբուրգերի-հաց-1
Հաց համբուրգերի համար
նուտելլա 1
Նուտելլա տան պայմաններում
գազարով տորթ 1
Գազարով տորթ
կակաչի-սերմով-տորթ-1
Արագ տորթ կակաչի սերմով ու կոկոսի քերուկով
Բիսկվիթային տորթ հաղարջով ու եփովի կրեմով
...45...10...