կարագ

թարգմանություն՝ на русском - сливочное масло, in English - butter

Կարագը հրաշալի համադրվում է հացի հետ ու դառնում հրաշալի նախաճաշ: Գոյություն ունի կարագի մի քանի տեսակներ`քաղցր, թթու, աղի, անալի և այլն: Այն լինում է նաև բարձրակարգ, առաջին և երկրորդ դասի:
Կարագը շատ օգտակար է ու խորհուրդ է տրվում յուրաքանչյուր օր օգտագործել 10-30 գրամ:  Այն օգտագործվում է ամենատարբեր կերպ. շիլաների, ապուրների, խորտիկների ու բանջարեղենային, մսային կերակուրների, թխվածքների ու դեսերտների մեջ:

Այստեղ կարող եք գտնել այն բոլոր բաղադրատոմսերը, որոնց մեջ օգտագործվել է կարագ:

Սպագետտի բոլոնեզ
Մեղրով տորթ հապալասի կրեմով
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
Թխվածք Բաունտի
Տորթ “Ferrero rocher”
Շոկոլադե ֆոնդան
Կակաչով և ընկույզով տորթ
Ջնարակապատ փքաբլիթներ
Կարամելային պաղպաղակ
Գերմանական պիրոգ ”Կուխեն”
Շոկոլադե կեքս բանանի պաղպաղակով
Արագ գաթա
...10...6263...70...