կարտոֆիլ

թարգմանություն՝ на русском - картофель, in English - potatoes

Անհնար է պատկերացնել խոհանոցն առանց կարտոֆիլի: Այն թերևս ամենաշատ օգտագործվող բանջարեղենն է: Երբեմն այն նաև «երկրորդ հաց» են անվանում:  Սովորաբար, կարտոֆիլի տեսակներն առանձնանում են իրենց գույնով, չափով ու համով: Վերջինս պարունակում է օրգանիզմի համար կարևոր հանքային նյութեր, A, C խմբի վիտամիններ, ամինաթթուներ, օսլա և սպիտակուց: Կարտոֆիլն ամենատարբեր կերպ են օգտագործում. խաշում, տապակում, խորովում, շոգեխաշում են, ավելացնում են տաք ուտեստների, աղցանների մեջ ու լցոնում:

Ահա Ձեզ ենք ներկայացնում կարտոֆիլային մի շարք բաղադրատոմսեր, որոնք դուր կգան անգամ ամենաքմահաճ գուրմանին:

panrov-kartofil
Պանրով կարտոֆիլ
kartofilov-pirog
Կարտոֆիլով և խոզի մսով պիրոգ
kartofil-fransiakan-dzevov
Կարտոֆիլ ֆրանսիական ձևով
kartofilov-kroket
Կարտոֆիլով գնդիկներ
konyakov-kotletner
Կոնյակով կոտլետ
vinegret-jerocum
Վինեգրետ ջեռոցում
kartofilov-pirog
Կարտոֆիլով պիրոգ
kartofilov-krem-apur
Կարտոֆիլով կրեմ-ապուր
zatiki-axcan-hskayakan-dzu
Աղցան ”Հսկայական ձու”
axcan-zatiki-buyn
Աղցան ”Զատիկի բույն”
tapakac-kartofil-banjarexenov
Տապակած կարտոֆիլ բանջարեղենով
bekonov-kartofil
Բեկոնով կարտոֆիլ
...56...10...