ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

կոկոսով-թխվածք-1
Կոկոսով թխվածք
ելակով-բուլկիներ-1
Ելակով բուլկիներ
ելակով-քափքեյք-1
Ելակով քափքեյք
սնկով-աղցան-1
Սնկով ու վարունգով աղցան
շոկոլադե-կեքս-1
Շոկոլադե կեքս համեղ կաթնաշոռային գնդիկներով
Աղցան-«Ծիածան»-1
Աղցան «Ծիածան»
ելակով-կարկանդակ-1
Ելակով կարկանդակ
կրեմ-շառլոտ-1
Շոկոլադե կրեմ «Շառլոտ»
տորթ-արքայազն-1
Տորթ «Արքայազն»
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
տորթ-Զեբր-1
Տորթ «Զեբր» թթվասերով
տորթ-պելե-1
Տորթ «Պելե»
12...10...