ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Բոնետ-1
Բոնետ
Մեղրով-թխվածքաբլիթներ-1
Մեղրով թխվածքաբլիթներ
Մեղրով-եփովի-տորթ-1
Մեղրով եփովի տորթ
Թխվածքաբլիթ Ակնթարթ
Թխվածքաբլիթ «Ակնթարթ»
Թխվածքաբլիթ-Ժապավեն-1
Թխվածքաբլիթ «Ժապավեն»
Կիտրոնով-ու-չամիչով-պիրոգ-1
Կիտրոնով ու չամիչով պիրոգ
Ընկույզով-պիրոգ-2
Ընկույզով պիրոգ
Արքայական-բուլկիներ-1
Արքայական բուլկիներ
Շոկոլադե-թխվածքաբլիթներ-1
Շոկոլադե թխվածքաբլիթներ
Պիրոգ-Կարամելային-խնձոր-1
Պիրոգ «Կարամելային խնձոր»
Շոկոլադե-տորթ-
Շոկոլադե տորթ
Հավով-ռուլետ-1
Հավով ռուլետ
12...10...