ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Նրբաբլիթ – աղանդեր կաթնաշոռով
Տիրամիսու
Գազարով տակոս
Շոկոլադե սենդվիչներ
Բավարիական շոկոլադե տորթ
Ֆրանսիական աղանդեր եփած կրեմով և հատապտուղներով
Տորթ «Monia»
Թխվածք «Կարպատկա»
Պլյուշկա կեֆիրով
Շոկոլադե տորթ-բեզե
Բուլկի քունջութով
Բիսկվիթային տորթ բեզեով և շոկոլադով
...10...6162...70...