ձու

թարգմանություն՝ на русском - яйцо, in English - egg

Հավի ձուն խոհարարությամ մեջ ամենաշատ օգտագործվող մթերքներից մեկն է: Ձվի կեղևից սկսված մինչ դեղնուցը շատ օգտակար է օրգանիզմի համար: Այն խորհուրդ է տրվում ուտել անգամ ամենախիստ դիետաների ժամանակ:
Ձուն օգտագործում են գրեթե ամենուր. կրեմ-ապուրների, սոուսների, աղցանների, օմլետների, սուֆլեների, բեզեների, դեսերտների, թխվածքների ու կրեմների մեջ: Շատ կարևոր է ձուն պահպանել համապատասխան ջերմային պայմաններում:
Օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր կարող եք գտնել ստորև:

Ելակով տորթ եփած շոկոլադե կրեմով
Շոկոլադե դեսերտ
Տորթ-սուֆլե ազնվամորիով
Տորթ ”Սպիտակ տրյուֆել”
Չիզքեյք շոկոլադե գնդիկներով
Գաթա
Տարտալետկաներ մուրաբայով և կրեմով
Հազրեվարդով թխվածքաբլիթ
Բեզեով տորթ ”Ձյունիկ”
Շոկոլադե թխվածքներ վանիլային կրեմով
Շոկոլադե-մեղրային տորթ ազնվամորիով
Տորթ կիտրոնի կրեմով
...10...6566...70...