միս տավարի (աղացած)

թարգմանություն՝ на русском - говяжий фарш, in English - ground beef

Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ  միս է, պարունակում  է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:

Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Տոնական-խորտիկ-«Դեզ»-1
Տոնական խորտիկ «Դեզ»
լավաշով-ռուլետ-1
Մսով ու լավաշով կարկանդակ
Մսով-ու-պանրով-պիրոգ-1
Մսով ու պանրով պիրոգ
Մսով-ու-սնկով-բոքոն-1
Մսով ու սնկով բոքոն
Սմբուկով-ու-մսով-ռուլետներ-1
Սմբուկով ու մսով ռուլետներ
burito
Բուրիտո
msov-navakner
Մսով նավակներ
tefteli-seucqayin-panrov
Տեֆտելի պանրով
Մսային կեքսեր
kartofilov-karkandak-msayin-mijukov
Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով
caneloni-bokonyez-sousov
Կանելոնի
kurze
Մսով ”Կուրզե”
12...