միս տավարի (աղացած)

Տավարի աղացած միս = говяжий фарш  = ground beef

Տավարի աղացած միսը լայնորեն օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Այն դիետիկ  միս է, պարունակում  է սպիտակուցներ ու ամինաթթուներ: Աղացած մսից պատրաստում են տարատեսակ լցոններ ու խճողակներ:

Նրանով պատրաստում են կոլոլակով ապուրներ, սոուսներ, դոլմա, ջեռեփուկներ, ինչպես նաև ավելացնում պաստաների, պիցցաների ու շերտավոր խմորով պատրաստված ամենատարբեր կերակուրների մեջ:
Իսկ դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

burito
Բուրիտո
msov-navakner
Մսով նավակներ
tefteli-seucqayin-panrov
Տեֆտելի պանրով
Մսային կեքսեր
kartofilov-karkandak-msayin-mijukov
Կարտոֆիլով կարկանդակ մսային միջուկով
caneloni-bokonyez-sousov
Կանելոնի
kurze
Մսով ”Կուրզե”
lahmajo
Լահմաջո
makaron-lconvac-snkov
Մակարոն լցոնված մսով և սնկով
Արևելյան կոտլետներ
Մսով գուսարիկներ
Սկանդինավյան Ռագու
12...