շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

Ամանորյա-կոներ-1
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
ռուլետանման-թխվածքաբլիթներ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
տորթ-պավլովա
Տորթ «Պավլովա»
թխվածքաբլիթ-տրյուֆել-1
Թխվածքաբլիթ «Տրյուֆել»
խնձորով պիրոգ
Խնձորով ու մերենգայով պիրոգ
վարսակի-փաթիլներով-դեսերտ-1
Վարսակի փաթիլներով ու ազնվամորիով դեսերտ
բանանով-մուսս-1
Բանանով մուսս
կեռասի-ցուկատներ-1
Կեռասի ցուկատներ
մարոկկոյական-թխվածքաբլիթներ-1
Թխվածքաբլիթներ արախիսի միջուկով
կիտրոնով-պաղպաղակ-1
Կիտրոնով պաղպաղակ
խնձորով-թխվածք-1
Խնձորով թխվածք
ազնվամորիով-դեսերտ-1
Ազնվամորիով ու սերուցքով դեսերտ 30 րոպեում
...34...10...