շոկոլադ կաթնային

թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate

Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:

Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Շոկոլադե պուդինգ կոկոսի համով
Շոկոլադե սալիկ ընկույզներով
Շոկոլադե-վանիլային տորթ
Շոկոլադե ձվիկներ Զատիկի համար
Շոկոլադե տիրամիսու բալի լիկյորով
Տանձով և ընկույզով տորթ
Շոկոլադե միջուկով շոռակարկանդակ
Տորթ Բաունտի
Շոկոլադե «Թռչնի Կաթ»
Թխվածքաբլիթ “Red Velvet”
Թխվածքաբլիթ Ժպիտ
Տորթ Պրահա (Prague)
...56