շոկոլադ կաթնային

թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate

Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:

Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

Թխվածքաբլիթ “Միլիոնատեր”
Թխվածք «Մրջնաբույն»
Կոնֆետ Բաունտի
Թխվածքաբլիթ Թեյի տոպրակ
“Մարմարե” կեքս
Ջնարակապատ պանրիկ
Բանանով շոկոլադե կոկտեյլ
Սև հաղարջով տորթ
Տորթ “Երեք շոկոլադ”
Գետնանուշով կոնֆետ
Ելակով չիզքեյք
Շոկոլադե տորթ նրբաբլիթներով
...56