պանիր մոցարելլա

թարգմանություն՝ на русском - сыр моцарелла, in English - mozzarella cheese

Մոցարելլա պանիրն արտադրվում է Իտալիայում, որը հնեցման չի ենթարկվում: Մոցարելլան գոմեշի (Մոցարելլա Բուֆֆալո) կամ կովի (Մոցարելլա Ֆիոր դե լատտե) կաթից թարմ քամված կաթնաշոռ է։ Նախքան հայտնի գնդերը ձևավորելը, կրեմանման խառնուրդը տաք ջրում տաքացնում են և ձեռքերով ձգում։ Պանիրը վաճառվում է կամ գնդիկներով, կամ էլ աղաջրի մեջ։
Այս պանիրն աշխարհում լայն տարածում ունի: Սովորաբար այն ուտում են ձիթայուղով, աղով և պղպեղով, կամ օգտագործում լոլիկով սենդվիչների և, իհարկե, պիցցաների մեջ։

Վստահ ենք, որ Ձեզ դուր կգան ստորև ներկայացված բաղադրատոմսերը:

իտալական-աղցան-1
Իտալական աղցան
ակորդեոն-1
Բուտերբրոդ «Ակորդեոն»
գնդիկներ-1
Բրնձե գնդիկներ
կարկանդակ-արև-1
Կարկանդակ «Արև»
Սմբուկով-ու-մսով-ռուլետներ-1
Սմբուկով ու մսով ռուլետներ
հավի կոտլետներ
Հավի կոտլետներ՝ հալած պանրով
snndarar-pizza
Սննդարար պիցցա
pizza-rulet
Պիցցա – ռուլետ
Իտալական աղցան
” Լավաշ Ռոլլ”
Պիցցա «Կապրեզե» լոլիկով
Ջեռեփուկ պանրով
12...