սերուցք 30-35% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը: Այն պետք է հարել սառը վիճակում, իսկ շաքարավազը գերադասելի է փոխարինել շաքարի փոշիով:

Հարած սերուցքով կրեմը շատ նուրբ հաճելի համ է հաղորդում թխվածքներին ու տորթերին:

Փորձեք մեր առաջարկած սերուցքային կրեմով թխվածքների բաղադրատոմսերը և հաճելիորեն զարմացրեք Ձեր սիրելիներին և հյուրերին:

Ելակով-տորթ-1
Տորթ «Ելակով պայթյուն»
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Մերենգայով-տորթ-1
Մերենգայով տորթ
տորթ-շախմատ-1
Տորթ «Շախմատ»
Շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
shokolade-krem-plombir
Շոկոլադե կրեմ-պլոմբիր
tort-iris
Տորթ ”Իրիս”
yogurtayin-krem-torti-hamar
Յոգուրտային կրեմ տորթի համար
elakov-kiviov-tort
Ելակով և կիվիով տորթ
shokolade-tort-aranc-alyuri
Շոկոլադե տորթ առանց ալյուրի
narnjov-paxpaxak
Նարնջով պաղպաղակ
12...10...