հավի բդիկ

թարգմանություն՝ на русском - куриная ножка, in English - chicken leg

Տարբեր երկրների ազգային խոհանոցում հավի բդիկն օգտագործվում է տարբեր կերպ ուտեստներ պատրաստելու համար: Այն թռչնամսի ամենայուղալի մասն է համարվում, այդ իսկ պատճառով էլ առանձնահատուկ համեղ է ստացվում հատկապես ջեռոցում եփված կամ խորոված բդիկը:
Սովորաբար, հավի բդիկը մատուցում են տարբեր կծու սոուսների հետ, որոնք էլ ավելի են ընդգծում վերջինիս համն ու յուրահատկությունը:
Այս համեղ բաղադրատոմսերն անպայման փորձել է պետք:

Հավով-ու-բանջարեղենով-ուտեստ-1
Հավով ու բանջարեղենով ուտեստ
Հավով-ու-պաստայով-ուտեստ-1
Հավով ու պաստայով ուտեստ
Աղցան-Տիֆֆանիից-1
Աղցան Տիֆֆանիից
Հավի--բդիկներ-1
Հավի բդիկներ՝ շերտավոր խմորի մեջ
Հավ-ջեռոցում-1
Հավ ջեռոցում
Հավ՝-խաղողի-սոուսով
Հավ՝ խաղողի սոուսով
գրպանիկներ հավի մսով ու սնկով
Գրպանիկներ՝ հավի մսով ու սնկով
Պրոֆիտրոլներ հավի կծու աղցանով
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
Նարնջով հավի բուդ
havi-bud-banjarexenov
Հավի բուդ բրնձով և բանջարեղենով
Հավի բդիկներ լցոնված սնկով
Շաուրմա
12