հավ ամբողջական

թարգմանություն՝ на русском - курица, in English - chicken

Հավի օգտակարության ու համի մասին բոլորս գիտենք: Այն մի շարք օգտակար նյութեր է պարունակում. երկաթ, կալիում, մագնեզիում, ֆոսֆոր, ցինկ և վիտամիններ: Ամբողջական հավն աշխարհի տարբեր ազգային խոհանոցներում տարբեր կերպ է պատրաստվում: Հաճախ այն դնում են ջեռոցի մեջ՝ լցոնելով ամենատարբեր բանջարեղեններով: Սովորաբար ամբողջական հավը մատուցում են սոուսների հետ, որոնք ընդգծում են թռչնամսի համը: Բացի այդ, այն շատ համեղ է նաև շոգեխաշված վիճակում:
Ահա մի քանի հետաքրքիր բաղադրատոմսեր:

Հավ գարեջրով
Հավ ՝ պատրաստված խաղողով և նուշով
Կրոկետներ հավի մսով և պանրով
Հավը ջեռոցում
Հավ լցոնված սնկով և հնդկաձավարով
Պաելյա
Սնկով լցոնված հավ
Նարնջով մարինացված հավ
Ռագու հավի մսով
Լցոնված հավ