ձիթապտուղ կանաչ

թարգմանություն՝ на русском - зеленые оливки, in English - green olives

Ի տարբերություն սևի, կանաչ ձիթապտուղն ավելի շուտ են հավաքում, այդ իսկ պատճառով էլ այն չի հասցնում սևանալ: Այն մատուցում են մսային, թռչնային, ձկնային կերակուրների հետ, ինչպես նաև ավելացնում պիցցաների, աղցանների և խճողակների մեջ: Հայտնի են Cerignola, Sicilian, Picholine, Manzanilla և Napfilion տեսակները:

Կանաչ ձիթապտուղն ամրացնում է ոսկորները, ատամներն ու մկանային համակարգ, օգնում է ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, ինչպես նաև նվազեցնում է արյան մեջ խոլոսետերինի քանակը:

Այստեղ կարող եք գտնել օգտակար ու համեղ բաղադրատոմսեր:

աղցան-Կապրեզե
Աղցան «Կապրեզե»
աղցան-1
Իսպանական աղցան շամպինիոնով
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
pizza-shertavor-xmorov
Շերտավոր խմորով պիցցա
havi-msov-axcan-brazilakan-dzevorv
Հավի մսով աղցան բրազիլական ձևով
Կարտոֆիլով աղցան իսպանական ձևով
Ռուլետ ձկով հալած պանրով
Ֆրանսիական կարկանդակ ”Quiche”
Խորտիկ “Al dente”
Պանրով նախուտեստ չիպսերի մեջ
Բանջարեղենային թեթև աղցան