մայոնեզ

թարգմանություն՝ на русском - майонез, in English - mayonnaise

Խոհարարության մեջ մայոնեզը շատ լայն կիրառություն ունի: Այն լինում է ցածր, միջին ու բարձր յուղայնության: Վերջինս իր մեջ պարունակում է А, В, E, F, PP վիտամիններ, ֆոսֆոր, երկաթ, կալիում, նատրիում, որոնց շնորհիվ էլ կարգավորում է իմունային համակարգի աշխատանքն ու նվազեցնում սրտային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:

Այն կարող եք ձեռք բերել խանութներից կամ պատրաստել տնային պայմաններում: Մայոնեզը հրաշալի համադրվում է տաք ուտեստների հետ: Այն ավելացնում են սենդվիչների, աղցանների ու սոուսների մեջ:

Այս բաղադրատոմսերը դուր կգան բոլորին:

Աղցան-Ամանորյա-կոներ-1
Աղցան «Ամանորյա կոներ»
ամանորյա-աղցան-1
Ամանորյա աղցան
Ամանորյա-նախուտեստ-1
Ամանորյա նախուտեստ
աղցան-կուլիչ
Աղցան Կուլիչ
ծաղկակաղամբով-աղցան
Ծաղկակաղամբով աղցան
աղցան-եղևնի
Ամանորյա աղցան «Եղևնի»
խոզի-ճարպ
Ինչպես պատրաստել խոզաճարպ (սալ)
աղցան-ուզբեկական
Աղցան «Ուզբեկական»
տոնածառի-խաղալիքներ-1
Տոնածառի համեղ գնդիկներ
աղցան-խոզուկ-1
Աղցան «Խոզուկ»
թարմ ավելուկով աղցան
Աղցան թարմ ավելուկով
բազուկով աղցան
Բազուկով, ընկույզով ու սալորաչրով աղցան
12...10...