նուշ

թարգմանություն՝ на русском - миндаль, in English - almond

Աշխարհում հայտնի է նուշի ավելի քանի 40 տեսակ: Առավել հայտնի են քաղցր, դառը և փխրուն տեսակները: Իր մեջ պարունակող վիտամինների շնորհիվ, այն մաքրում է օրգանիզմը, կարգավորում է նյութափոխանակությունը, կարգավորում է տեսողությունն ու ամրացնում է ոսկորները:

Խոհարարության մեջ հիմնականում օգտագործվում է քաղցր նուշը, իսկ դառը վերամշակվում է, որից էլ ստանում են նուշի ալյուր:

Նուշը հրաշալի համադրվում է աղցանների, պաղպաղակների հետ: Նրանով պատրաստում են թխվածքներ, դեսերտներ, ջեմեր ու օշարակներ:
Այս բաղադրատամսերն անպայման դուր կգան Ձեզ:

Աղցան-Ամանորյա-կոներ-1
Աղցան «Ամանորյա կոներ»
գրանոլա
Գրանոլա
տապակած նուշ
Տապակած նուշ շաքարով
բալով-կրամբլ-1
Բալով ու նուշով կրամբլ
նշաբլիթ-1
Նշաբլիթներ
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
նուշով-տորթ-1
Նուշով տորթ
Մուսս-Ամարետտո-1
Մուսս «Ամարետտո»
նուշով-կոնֆետներ-1
Նուշով կոնֆետներ
կոնֆետներ-1
Կոնֆետներ ընկուզեղենով
կոկոսով-տորթ-1
Կոկոսով ու ազնվամորիով տորթ
Կաթնաշոռագնդիկներ-1
Կաթնաշոռագնդիկներ
12...