շոկոլադ կաթնային

թարգմանություն՝ на русском - молочный шоколад, in English - milk chocolate

Շոկոլադի ամենահայտնի տեսակներից է կաթնային շոկոլադը: Այն ստացվում է շոկոլադի, կակաոյի յուղի, կաթ փոշու կամ սերուցքի և շաքարի փոշու խառնուրդից: Կաթնային շոկոլադը պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ ու մի շարք օգտակար վիտամիններ, որոնց միջոցով էլ օրգանիզմի համար շատ կարևոր նշանակություն ունի: Կաթնային շոկոլադը երիտասարդեցնում է օրգանիզմը, ամրապնդում իմունային համակարգը ու բուժում հազը:
Վերջինս ամենատարբեր ձևերով օգտագործվում է խոհարարության մեջ: Ամենահամեղ թխվածքների, կրեմների, դեսերտների ու կոնֆետների բաղադրության մեջ կարող եք գտնել կաթնային շոկոլադ:

Իսկ Դուք ծանո˚թ եք այս բաղադրատոմսերին:

շոկոլադե-չիզքեյք
Շոկոլադե չիզքեյք սալորաչրով
տոնական-թխվածք-1
Տոնական թխվածք «Իսաննա»
բանանով-դեսերտ-1
Բանանով դեսերտ
կաթնաշոռային-ժելե-1
Կաթնաշոռային ժելե «Զեբր»
կուլիչ-1
Շոկոլադե կուլիչ
թխվածքաբլիթ-1
Ճապոնական թխվածքաբլիթ «Մոտի»
Կաթնաշոռագնդիկներ-1
Կաթնաշոռագնդիկներ
վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ շոկոլադե կրեմով
Շոկոլադե-տարտ-1
Նուշով և կաթնային շոկոլադով տարտ
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Տորթ «Կաթնային»
vafliov-shokolade-tort
Վաֆլե-շոկոլադե տորթ
12...