սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ

թարգմանություն՝ на русском - сливки, in English - cream

Սերուցքը կաթի յուղային մասն է: Այն կարելի է գնել բոլոր սուպերմարկետներում:

Հարելու համար օգտագործվում է միայն 30% և ավել յուղայնություն ունեցող սերուցքը, իսկ մինչև 30% յուղայնության սերուցքը օգտագործվում է հարուստ համ և թանձրություն հաղորդելու համար:

Որոշ բաղադրատոմսերում այն կարելի է փոխարինել կաթի և կարագի համադրությամբ:

լիկյոր-բեյլիզ-1
Տնական լիկյոր «Բեյլիզ»
հավով-ֆրիկասե-1
Հավով ֆրիկասե
հնդկացորենով-տորթ-1
Հնդկացորենի ալյուրով տորթ
կարկանդակ-1
Հավի մսով ու սնկով կարկանդակ
տավարի-լեզու-1
Տավարի լեզու երեք սոուսով
բեզե-1
Սրճային բեզե շոկոլադե ջնարակով
msayin-rulet-banjareghenayin-mijukov
Մսային ռուլետ սերուցքային սոուսով
@nkuyzov-chrerov-kulich
Ընկույզով և չրերով կուլիչ
Ձվով տարտալետկա
shokolade-tort
Շոկոլադե տորթ
katnayin-pirog
Կաթնային պիրոգ
konfet-iris
Կոնֆետ իրիս
12...