չիր ծիրանի
թարգմանություն՝ на русском - абрикосовый сухофрукт, in English - apricot dried fruit
Հայկական ծիրանի մասին գիտեն ամբողջ աշխարհում: Այն, իր համի ու սննդարարության շնորհիվ, մեծ պահանջարկ է վայելում նաև մեր երկրի սահմաններից դուրս:
Պարունակում է A, B, C, H, E, P վիտամիններ, երկաթ, յոդ, կալիում, կալցիում, շաքար և ֆոսֆոր, որոնք կարգավում են սիրտ-անոթային համակարգի, գլխի աշխատանքը, ինչպես նաև կարգավորում արյան շրջանառությունը:
Ծիրանից պատրաստում են ծիրանի չիր, որը, ի տարբերություն ջեմերի, օշարակների ու մուրաբաների, լիովին պահպանում է վիտամինները: Ծիրանի չիրը կարող եք պահպանել ամբողջ տարին և օգտագործել բրնձով փլավի, ինչպես նաև այլ ուտեստների պատրաստման մեջ:
Նման բաղադրատոմսերը կօգնեն Ձեզ համեղ կերակուրներ պատրաստել:
									
											Տորթ «Իմաստուն հրեա»	
										
									
									
											Տորթ “Կանացի քմահաճույք”	
										
									
									
											Չամիչով, չրերով և ընկուզեղենով փլավ	
										
									
									
											Մյուսլի չրերով	
										
									
									
											Շոկոլադե տորթ ծիրանաչրով	
										
									
									
											Ընկույզով տորթ իրիսային կրեմով	
										
									
									
											Տորթ Զահեր	
										
									
									
											Ծիրանով ռուլետ	
										
									
									
											Տորթ “Caprice”	
										
									
									
											Չրերով կոնֆետներ	
										
									
									
											Բալով ժելե սալորաչրի բարձիկի վրա	
										
									
									
											Պահքային կոնֆետներ