Դդումի ջեմ

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Դդումի ջեմ

Համեղ և անուշաբույր դդումով ջեմի մեջ դդումի քաղցրությունը իդեալական համադրվում է ցիտրուսների թթվաշ համի հետ, ստեղծելով նուրբ և հետաքրքիր համ:
Ի դեպ՝ այս հրաշալի դդումի ջեմը կարելի է պահպանել սառնարանում 2 շաբաթ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Նելլի, այս դեպքում շաքարավազ չենք ավելացնում, փորձում ենք պահպանել դդմի ջեմի բնական քաղցրությունը: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *