
 
        
        
        Բանանով բոնժուր
Քայլերի հաջորդականություն
- Բանանները կտրատում ու պահում ենք սառցախցիկում:
  
- Պատրաստում ենք շոկոլադե գլազուրը, որի համար անհրաժեշտ շոկոլադը հալեցնում ենք, ապա կոնֆետների համար նախատեսված սիլիկոնե ֆորման սիլիկոնե վրձնի օգնությամբ պատում ենք հալեցրած շոկոլադով:
  
- Սառցախցիկից հանում ենք բանանները, բլենդերով հարում ու լցնում ենք կոնֆետների ֆորմայի մեջ:
  
- Ապա բանանի միջուկի վրա լցնում ենք գետնանուշն ու պահում ենք սառնարանում:
  
- Համեղ կոնֆետները պատրաստ են:
  
 
				         
											 
											 
											 
											 
											 
															 
															 
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: