
        
        
        Շոկոլադե կաթնային աղանդեր
Քայլերի հաջորդականություն
- Ժելատինը լցնում ենք 50 մլ կաթի մեջ և թողնում ենք, որ ուռչի:
Շոկոլադը մանր կտրատում ու լցնում ենք տարայի մեջ:

 - Դոնդողը խառնում ենք մնացած կաթի հետ ու դնում ենք կրակի վրա՝ թողնելով այնքան, մինչև դոնդողը լուծվի:

 - Շոկոլադը լցնում ենք դոնդողային զանգվածի վրա, թողնում ենք 5 րոպե, ապա հարում ենք բլենդերով միասեռ զանգված ստանալու համար:

 - Այնուհետև լցնում ենք ֆորմաների մեջ:

 - Թողնում ենք սառնարանում 3-4 ժամ, որից հետո կարող ենք մատուցել:

 
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: