
- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 50 minutes
Սնկով ու կաթնաշոռով պուդինգ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն

- Բուսայուղապատ թավայի մեջ տապակում ենք կտրատած սոխն ու սխտորը մինչև փափկի ու ոսկեգույն դառնա:

- Ավելացնում ենք սունկը և տապակում ենք այնքան, մինչև հեղուկը ներծծվի, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով:

- Ձուն հարում ենք աղի հետ, ապա ավելացնում ենք կաթնաշոռն ու թթվասերը և հարում ենք այնքան, մինչև վերածվի միասեռ զանգվածի:

- Ձևամանը պատում ենք կարագով, լցնում ենք սունկը:

- Զգուշորեն ավելացնում ենք ստացված զանգվածը:

- Վերին շերտը պատում ենք քերած պանրով:

- Պուդինգը 40-50 րոպե եփում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

- Մեր համեղ պուդինգը պատրաստ է: Բաժանում ենք կտորների ու մատուցում ենք:

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: