
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
Աղցան «Նեպտուն»
Քայլերի հաջորդականություն
- Ձուն եռալուց հետո ևս 10 րոպե եփում ենք, ապա սառեցնում ենք։

- Ջուրը եռացնում ենք կաթսայի մեջ ու համեմում ենք աղով։ Հեռացնում ենք կաղամարների կեղևն ու 3 րոպե թողնում եռացրած ջրի մեջ։

- Ծովախեցգետնի ձողիկները մանր կտրատում ենք։

- Կաղամարները մանր կտրատում ենք։

- Ձուն ևս մանր կտրատում ենք։

- Վարունգները մաքրում ենք ու անցկացնում մանր քերիչով։

- Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք աղցանամանի մեջ։

- Համեմում ենք աղով, ավելացնում ենք մայոնեզն ու խառնում ենք։

- Գեղեցիկ ձևավորում ենք ու մատուցում։

Բարի ախորժակ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: